söndag, maj 31

1 timme med Faca & Pancho

Lek är nog det cimarronerna älskar mest av allt, fart ska det med vara. Här ska vi då inte vara mera stilla än vad vi behöver. En liten vilostund kan gå an om det är för att tex bollen varit dum eller en drick pause eller om man heter Pancho bara för att rulla sig lite och verkligen vara en livsnjutare.
Sen är det sånt där med bollar, Faca hon har boll fnatt! Hel galen i bollar, ge henne en boll och du ser den aldrig igen. Särskilt om bollen råkar leva sitt egna lilla liv och rulla ifrån henne. Då ska den bara dödas till varje pris. Som vi alla vet kan ju bollar vara väldigt bångstyriga ibland. Faca nöjer sig heller inte med en boll finns det flera så ska hon då ha alla. Men det går ju inte så bra jämt ibland blir hon trött på att ha koll på alla bollarna.

När hon väl får tag på den bollen som smet ifrån henne ja då kommer den inte att leva länge till, undra hur många bollar som blivit slaktade sedan hon kom hit? Men men det spelar ingen roll för även de slaktade bollarna kan hon leka med glatt igen, kanske för de inte studsar i väg mera :-)

Hon har en tennisboll som är ja kanske numera max 5 cm stor men nej den får inte slängas, den ska hellst med in och ligga brevid henne på hennes fäll i hallen där hon sover. Mmmmmmm.....

Sen var det ju Pancho galningen jag bara såg på hela hunden matte JAG VILL BADA NUUU!!!!! Men idag fanns det ingen tid att åka till sjön för ett dopp, vilket var till Panchos sorg. Men då tar man saken i egna tassar om man heter Pancho och så badar man.

Ja och då i vattenskålen som står på tomten. Det är en envis liten herre, tro mig, Ska han bada så ska han. Ända bekymmret är väl att han inte riktigt får plats i skålen. Ja tro det eller ej men kolla nästan så badar jag ju nu matte WOOHHHHHHOOOO!!!!!!
Jag säger bara jisses jag har en galen cimarron som älskar
vatten vilket är väldigt trevligt, men ibland går han liksom lite till överdrift, vilket han inte fattat själv ännu.

Ja så om man nu försöker hålla på med trädgårdsysslor ute på tomten kan man ju genast lägga ner det om man äger cimarroner för man har fullt upp att ligga och vrida sig av skratt för att de är så påhittiga och ibland bara ja alldeles för söta.

Men kolla vad är det som låter? Bäst att vara framme vid grinden och vakta så inte nån är på väg hit, för här är de då inte välkommna så länge jag är ute.

Och Faca är inte sen att med springa fram och vakta gården. Men se den här gången var det ingen som kom till oss utan en förbi passerande katt som antagligen var på väg hem. Lite besvikna blev de allt att de inte fick skälla lite på nån som kom in på gården.

Så ja vad gör man då om man är en cimarron? Jo man funderar inte mera på det utan fortsätter och leka, sola och bara vara en äkta livsnjutare.




2 kommentarer:

  1. Dom är störtcoola båda två!!! Men vilken badare:)
    Fick en ide till Faca, läste just i en annan blogg om ett "ägg" en stor okrossbar boll:)

    SvaraRadera
  2. Jag ska skriva massa kommentarer, men jag väntar tills nästa inlägg med dom där snygga fotona som proffsfotografen tog, ja du vet TOAO.
    Hahahaha
    Tack för en underbar dag!
    Puss på dig vännen!
    //Malin The One And Only ; )

    SvaraRadera