söndag, juli 19

Köping INT
















Nu har vi klarat av det med, fast slitna är vi nu och än är det inte slut. Ibland kan man ju starkt undra varför man utsätter sig för allt flängande på dessa tillställningar.

Paul Stanton var domare för Faca här kommer krititen på henne:
Kraftfull vacker elegant & väl balanserad tik. Utm pigment, bra huvud, fina puma öron mkt vacker hals, utm höjd på manken o längd i ryggen. Kan vara en aningen starkare i ryggen. Härlig benstome, utm kropp & förbröst harmoniskt vinkling fram & bak. Vacker päls & färg muskulator & sidorörelse underbar. Utm temprament.

Så resultatet blev i champion klass Excellent och ett BIR. Paul dömde ju Faca förra helgen i Tvååker med, så detta blev en favorit i repris från en domare som redan 2001 var i Uruguay och bedömt rasen. Sånt är så mycket värt när en domare varit i hemlandet och sett dem.


Faca har nu på sina utställningar i Sverige gjort en strålande start och innehar inget annat än BIR samt även grupp placering på de utställningar vi varit på. Det är jag super nöjd med men vi får se vad som är kvar. Några till ska vi ju på säsongen är ju inte slut förren i december ju :-)


Ett stort super tack till Judith & Micke för en underbart trevlig dag. Grattis till erat CERT & BIR i Dogo canario ringen för Kenneth Edh. Skoj att Tim tittade förbi och pratade med. Denna utställning hann jag umgås och prata med många.

Men höjd punkten på dagen var att träffa min kära vän Massimo Inzoli som var där och dömde bland annat Cane Corso och Dogo Argentino. Väldigt trevligt att se vilka hundar han dömt fram. Måste passa på att smyga in ett stort Grattis till Kennel Magnuslunds för strålande resultat på era hundar.

Dagen/kvällen avslutades med en trevlig pratstund med Massimo och en massa fika med goda kakor vilket var väl behövligt att äta för att få upp socker nivån igen.

Lite mera uppdateringar kommer senare för nu kom Emelie och det tar ju tid att umgås med henne och skratta och hitta på massa roliga saker :-)

4 kommentarer:

  1. GRATTIS!!! Tycker Faca ser bättre och bättre ut, undrar var detta ska ta vägen!!! Förstår att ni är slitna.
    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Grattis!!!
    Kul att det går så bra för dig och dina fina pumaliknande vovvar.
    Ska du ställa i Ronneby??

    SvaraRadera
  3. Ja Ronneby kommer vi till, antar att vi ses där, ska vi försöka hinna med en kaffe denna gång tro?

    SvaraRadera
  4. Självklart!!!!!!!!!

    SvaraRadera