måndag, juli 6

En dansk champion, en glad juniorhandler och underbara nyheter från Uruguay

Bornholm Nat uställning var i går den 5/7. Där fanns Jag, Frida på plats och med oss hade vi Faca. Hon stod för sitt Danska Championat vilket hon tog hem med en trevlig kritik för domare Ole Staunskjær.

Kritiken: Kraftigt byggd tik i utmärkt storlek. Väl tillbaka lagda skuldror. Bra förbröst. Korret toplinje. Bra ansatt och buren svans. utmärkt kropps massa. Bra färg och päls. Rör sig utmärkt.

Så kan vi lägga till ytterligare en titel till damen i fråga, så nu får man snart hicka om man ska slänga ur sig alla titlarna DKCh SUCh UYCh UYJCh JWW 07 Faca de las Pitangas.

Frida hade Faca i juniorhandlingen, och vilket fint par de är. Nu börjar samarbetet riktigt komma igång. Frida var så duktig med Faca och sluta dagen med att bli BIS 2 i juniorhandlingen! Det var 12 juniorhandlers för dagen och konkurransen var hård. Strålande arbete med Faca Frida. GRATTIS FRIDA!

Sedan låg det ett email från min kära Gustavo och väntade med bilder och underbara nyheter från Uruguay. Det stod bara Las Pitangas....nyfiken blir man ju och kastar sig över det mailet först av allt för att läsa.

Nu kom tårarna, nää inget allvarligt har hänt utan något underbart. Facas dotter Madonna de las Pitangas endast 6 månader på hennes första utställning gått och blivit BIS 3a i valp BISet. Åhh vilken lycka!!!!!Vidare i mailet fanns det en till underbar nyhet nämligen, deras dag var inte slut där utan Faca´s halv syster Bilu de las Pitangas blivit BIR och ja sedan avslutade hon dagen med ett strålande avslut att bli BEST IN SHOW!!!!!!!!!!!!!!!
VILKEN HELG DET VAR OCH VILKA RESULTAT! Nu ska vi ladda batterierna för nya äventyr i ringarna!

Oj glömde ju Panchos dotter Cimarra de las Pitangas som den 28/6 var på sin första utställning och fick Junior CERT och blev BIR. Stort GRATTIS till Vladi and Milena! Och så klart en bild på vinnaren.

2 kommentarer:

  1. Grattis till er alla! Önskar Loppan med familj...

    SvaraRadera
  2. Haha vad seg jag är, grattar er i min blogg men inte här??? GRATTIS till alla fina placeringar championat osv!!!!! Fast vad kan man vänta sig med dina fina hundar???

    Kram

    SvaraRadera