fredag, augusti 20

Norge resa

Ja så har jag varit i Norge en hel helg, medans mina hundar hade semester och latade sig hemma med hundvakterna. Lyx för dem. På fredags förmiddagen blev jag hämtad av Pernilla & Daniel Kennel Viskalys, redo med husvagnen för färden mot Norge. Hund hade jag med nämligen Helenas borzoi Zowie.

Resan gick snabbt trots vi reste med fullpackning och husvagn på släp. Framme kom vi snabbt på plats och passade på att rasta hundar och sedan dricka lite vin.

Lördags morgonen vaknade vi av alla bilar som var på väg in då vi stod precis vid infarten med husvagnen. Dagen började med att Pernilla ställde de två de hade med. Deras fina Mattis fick certet. Grattis till det.

Sen var det dags för lilla Zowie som skötte sig utmärkt och vann öppen klassen som var hyfsat stor med CK. Sen slutade damen som 2a bästa tik med R-CACIB. Visst är hon alldeles för socker söt lilla tussungen :-)


Lördags kvällen bjöd på grillning och mera vin samt en massa goda skratt. Söndagen var det hem färd som känndes som en evighet men hem kom vi. Tack Pernilla & Daniel för en super trevlig helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar