måndag, november 1

SBHK Nat i Åstorp med strålande resultat

Så var det dags att ta ett par vänster varv igen. I lördags så begav jag, Dare och Pancho oss iväg för utställning. Denna gång SBHKs utställning i Åstorp. Dagen tillbringades med vänner och det dracks kaffe och pratades en massa hund så klart :-).

Domare för dagen var Otakar Vondrous. Båda Dare & Pancho var duktiga som vanligt. Dare blev BIR valp med fin kritik och pappa Pancho i champion klass fick en super kritik och BIR.Sen fick vi vänta ett tag till finlaerna, så vi hann kolla på nästan alla andra raser som är med i SBHK och var där, vilket alltid är lika skoj.

När det var dags för finalerna så startade det med par klass och där så var Dare & Pancho anmälda. Och de skötte sig fint, Dare har dock lite svårt med att hon ska gå ytterst fortfarande så det får vi träna lite mera på inför framtiden. Men för dagen blev det en Best In Show placering för domare Yvonne Brink. Skoj, för detta var andra gången för dem som vi tävlade par klass och blev BIS, senast var i Norje Boke.

Sen var det BIS final för valparna. Dare blev utplockad bland finalisterna. Hon är så duktig min lilla tös och så började placeringen, alltid lika spännande. Så var det två hundar kvar en liten cimarron och en pyrre. Dagens BIS valp gick till pyrren och Dare fick en fin fin BIS 2 placering vilket vi är mycket nöjda med. Domare var Yvonne Brink.



Så var det dags att byta hund till herr Pancho ålen. Han var verkligen på topp i dag och showade på. Men tyvärr så räckte det inte till någon BIS placering denna gång. Men det gör inget, för Pancho är tillbaka i sitt esse och bara älskar att vara ute i ringarna igen. Så nästa år ska jag ta och damma av honom ordentligt så ska han få följa med och förhoppningsvis springa hem några till championat :-))) för vi har stora planer inför nästa år.

2 kommentarer:

  1. Nyfiken vad är det för utställning, inoff eller?
    Kan man få mera bilder? A.Berglund

    SvaraRadera
  2. Du hittar bilder på SBHKs sida www.sbhk.se och välj sedan galleri och utställning.

    SvaraRadera