tisdag, september 7

Nu ska det skrytas om vad som hänt så här långt under 2010

Vi börjar i Uruguay där Facas dotter Madonna ligger 4 på års rankingen för alla raser. Stort grattis till Gustavo för denna framgång, vi håller tummarna här att Madonna hinner klättra upp lite mer på års listan.
Dessutom leder hon ras listan för juniorer hos cimarron klubben med ett stort försprång till de andra. Heja heja heja Madonna & Gustavo.

Sen hoppar vi till dogo argentino WGD´s Bernardo har i år gått från den ena segern till den andra. Han ligger just nu på DAKs ranking lista först med ett enormt försprång, och han är inte ens ställd på alla SKKs utställningar. Förutom detta så har den lille gose killen gått och tagit två grupp placeringar. Först i Alfta och nu senast på Gotland. Båda utställningarna var det mycket hundar anmälda på. I Alfta runt 2150 och på Gotland ca 1700 stycken.


Sen så har Perro Caracteristico Double Dare skrivit historia i Europa. Första cimarronen som placerat sig i valp BIS på både NAT & INT utställning. Först var det SBHKs NAT i Norje Boke där hon blev BIS 3 valp, bara strax efter så blev hon BIS 4 valp på SKKs INT utställning i Eskilstuna.




Ja så fortsätter vi lite till och det med i Norje Boke på SBHKs NAT, där anmäldes lilla P.C Double Dare med sin pappa Pancho i parklass för skoj skull och för första gången i Europa blir cimarron uruguayo BIS i parklass. Underbart härligt även fast det räknas som inoff.


Sen går vi över till Pancho som även detta år knep WORLD WINNER titeln och har även blivit BIS 2a på SBHKs NAT i Norje Boke. På bara en utställning klättrar han upp på en 5 plats på åretshundlista inom SBHKs raser. Kvar på året är det 3 utställningar i SBHKs regi så vi får väl se om herr Panchito ålen lyckas klättra lite högre upp på listan.....vi lovar att jobba hårt på det!


Sen till terroristen och marodören Faca som blev Vice World Winner och även hon har lyckats att bli BIS på KGBVs första klubbmästerskap med hängande tuttar efter sina ursöta valpar. Duktig Faca att slå ut de andra hundarna.


Så nu har vi skrytit av oss för denna gången, så får vi se om vi kan få lägga till lite annat smaskigt framöver innan året är slut!

2 kommentarer:

  1. Japp, det har varit ett fantastiskt utställningsår i år, så du har all rätt i världen att skryta lite om alla dessa framgångar, vi ses snart ;-)
    STORT GRATTIS IGEN JESSICA & HUNDARNA :-D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh ni har ju en blog också :D
    Ser ut att gå riktigt bra, fortsätt så.
    Är väldigt sugen fortafarande...

    Ha de gott!
    Kajsa

    SvaraRadera